رفتن به محتوا

راهنمای خرید بهترین روتر اینترنت

همه ما خواهان اینترنت قابل اعتماد و سریع هستیم و یک روتر خوب می تواند به ما اطمینان خاطر دهد. ترفند این است که بفهمید چگونه پیچیدگی استانداردها، کلمات اختصاری گیج کننده و ویژگی های Wi-Fi , بهتر در خانه شما تبدیل شود. به ما بپیوندید تا حقایق مربوط به Wi-Fi، روترها، سیستم‌های مش و دیگر اصطلاحات را آشکار کنیم. امیدواریم تا پایان کار برای خرید روتر مجهزتر شوید.

خرید بهترین روتر اینترنت

ارائه دهنده خدمات اینترنتی (ISP) شما کیست؟

ارائه دهندگان خدمات اینترنت (ISP) خانه شما را به اینترنت متصل می کنند و معمولاً یک مودم و روتر (گاهی اوقات در یک دستگاه) برای شما ارسال می کنند. مودم خانه شما را به اینترنت گسترده تر متصل می کند. روتر به مودم متصل می شود، و شما تمام ابزارهای خود را – با سیم یا بی سیم – به روتر متصل می کنید تا به آن اتصال دسترسی داشته باشید. ISP ها اغلب برای این تجهیزات از شما هزینه اجاره می گیرند و روترهای آنها معمولاً از نظر عملکرد و ویژگی های اولیه هستند. خبر خوب این است که ISPها طبق قانون دیگر اجازه ندارند شما را مجبور به استفاده از تجهیزات خود کنند یا از شما برای استفاده از سخت افزار خود هزینه کنند، اگرچه ممکن است همچنان مجبور باشید برای جلوگیری از پرداخت هزینه، وسایل آنها را برگردانید. ما عمدتاً در این راهنما به دنبال استفاده از روتر خود و استفاده از مودم ISP شما هستیم. با استفاده از خود، می‌توانید در درازمدت در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید، اما همچنین می‌توانید از Wi-Fi سریع‌تر، پوشش بهتر، پیکربندی آسان‌تر و ویژگی‌های اضافی مانند کنترل‌های والدین و شبکه‌های Wi-Fi مهمان لذت ببرید. ما گزینه های روتر شما را بررسی می کنیم، اما هر سیستمی که تصمیم به استفاده از آن دارید، قبل از خرید، سازگاری با ISP خود را بررسی کنید.

روتر تک

ساده ترین راه حل برای اکثر افراد انتخاب یک روتر منفرد یا ترکیبی از روتر و مودم است. به خاطر داشته باشید که این دستگاه باید از طریق کابل اترنت به سوکت یا مودم موجود شما متصل شود، که محل قرار دادن آن را محدود می کند. سیگنال Wi-Fi در نزدیکی روتر قوی‌ترین خواهد بود و به تدریج کاهش می‌یابد و هرچه دورتر می‌شوید کند می‌شود.
روترها باید همیشه متراژ مربع را برای پوشش قید کنند، اما انواع خاصی از ساختارها – دیوارهای ضخیم، عایق‌ها و سایر دستگاه‌ها – می‌توانند با سیگنال‌های Wi-Fi تداخل داشته باشند، بنابراین انتظار نداشته باشید که از Wi-Fi با سرعت کامل در فواصل طولانی‌تر لذت ببرید. روترهای قدرتمند با پوشش گسترده اغلب دستگاه های بزرگ با چندین آنتن خارجی هستند، اما معمولاً بسیار گران هستند.

سیستم های مش

اگر خانه بزرگی دارید و می‌خواهید در باغ خود پوشش محکمی داشته باشید، یا دیوارهای ضخیم و نقاط مرده خاصی با تنظیمات فعلی خود دارید، وای‌فای مش می‌تواند پاسخگو باشد. سیستم های مش شامل یک هاب مرکزی است که درست مانند یک روتر به هم متصل می شود و یک سیستم وای فای یکپارچه تشکیل می دهند.
دستگاه‌ها از طریق نزدیک‌ترین گره به اینترنت متصل می‌شوند، بنابراین می‌توانید با افزودن یک گره به پوشش Wi-Fi گسترده‌تر و اتصال مطمئن‌تر در مناطق مختلف دست پیدا کنید. فقط به خاطر داشته باشید که هر گره به یک پریز برق نیاز دارد. سیستم‌های مش معمولاً گران‌تر از راه‌اندازی‌های تک روتر هستند (البته نه همیشه)، اما پوشش و قابلیت اطمینان را افزایش می‌دهند و اغلب دارای ویژگی‌های اضافی و گزینه‌های کنترلی هستند. آنها همچنین معمولاً کوچکتر از روترهای معمولی هستند و معمولاً طوری طراحی می شوند که با دکوراسیون شما ترکیب شوند.
اکثر سیستم‌های مش قابل گسترش هستند و برخی از تولیدکنندگان به شما اجازه می‌دهند تا روترهای جداگانه را برای ایجاد یک مش پیوند دهید، بنابراین می‌توانید با یک روتر شروع کنید و در صورت نیاز موارد بیشتری را اضافه کنید. فقط مطمئن شوید که متوجه شده اید کدام دستگاه ها سازگار هستند. به عنوان مثال، هر روتر ایسوس که از AiMesh پشتیبانی می‌کند، می‌تواند به عنوان بخشی از یک سیستم مش کار کند، اما فناوری OneMesh TP-Link فقط به شما امکان می‌دهد توسعه دهنده‌های Wi-Fi سازگار را اضافه کنید—شما نمی‌توانید روترها را به یکدیگر پیوند دهید.

هر روتر به صورت چند کاره می باشد

هر روتر از هر مدل و برندی که باشد میتواند در چند حالت کاربرد داشته باشد که شامل :
حالت اکسس پوینت : با اتصال ساده کابل LAN به روتر خود میتوانید شبکه خود را به بی سیم تبدیل کنید.
– حالت روتر : وظیفه روتر , مسیریابی می باشد بدین معنی که وقتی میخواهید چند شبکه را با هم ادغام کنید شبکه های متفاوت اعم از اینترنت , حسابداری و … در یک شبکه واحد پردازش بشوند.
– حالت تکرار کننده (ریپیتر) : زمانی که سیگنال ضعیف وای فای دارید و میخواهید آن را به همان شکل تقویت کنید. در این حالت با انتخاب نام شبکه و رمز آن , سیگنال توسعه می یابد.

برد

محدوده ای که یک روتر می تواند پوشش دهد یک پارامتر مهم می باشد که اگر مدنظر گرفته نشود عملا هزینه شما را بیشتر میکند و یا باید قسمت هایی را بدون سیگنال بگذرانید. بعبارتی با انتخاب درست میتوان رضایت مندی از خریدتان حاصل شود. اکسس پوینت های ارزان محدود ه ایی تا 70 متر را میتوانند پوشش دهند و همچنین عوامل محیطی مانند دیوار و میزان نویز محیط نیز به شدت می توانند تاثیر گذار باشند. همچنین بنا به محیط بسته و محیط باز تفاوت وجود دارد و روتر مخصوص را باید تهیه کرد. زیرا داخلی ها سیگنال را دایره ایی شکل میفرستن , اما بیرونی ها سیگنال را مستقیم ارسال میکنند.

سرعت

سرعت حرکت اطلاعات نیز چیزی است که باید در نظر بگیریم که معمولاً بر حسب bps (بیت در ثانیه)، کیلوبیت، مگابیت یا گیگابیت اندازه گیری می شود. به طور کلی، اگر پروتکل دقیق 802.11n پشتیبانی شود، سرعت روتر بی سیم می تواند از 150 مگابیت در ثانیه به 3800 یا بالاتر برسد که دو بانده و یا دوال باند شناخته میشوند . باند اول 2.4 گیگاهرتز N بوده و باند دوم 5 GHz . همچنین دستگاه های گیرنده نیز (کارت شبکه) از آن پشتیبانی کند.

آنتن

آنتن روتر بی سیم بسیار مهم است، به طور مستقیم بر قدرت سیگنال و محدوده انتقال سیگنال بی سیم تأثیر می گذارد. به صورت استاندارد با دو آنتن و یا با آنتن داخلی حدود 70 متر دایره ایی شکل را پوشش می دهد و برای متراژ تا 130 متر بهتر است هنگام خرید یکی از مدل های با آنتن های تقویت کننده بیشتر را انتخاب کنید.

تعداد متصل شونده همزمان

روتر های اینترنتی که بدون آنتن و یا دارای دو آنتن میباشند و در باند 2.4 فعالیت میکنند از پردازنده ضعیفی برخوردار هستند که بنا به سرعت اینترنت , 4 تا 8 نفر همزمان را پاسخگو هستن اما اگر بیشتر از 4 دستگاه در زمان طولانی فعالیت دارند بهتر است برای عدم اختلال از روتر های 3 یا 4 آنتن خارجی استفاده کنید. (محصولات حرفه ایی مانند میکروتیک و یوبیکیوتی بدلیل بهره مندی از سخت افزار قدرتمند از این قائده مستثنا هستند)

بازگشت به بالا