رفتن به محتوا

راهنمای خرید بهترین کارت شبکه

هنگام خرید کارت شبکه می توان موارد زیادی را در نظر گرفت، اما برخی از مهم ترین موارد میتوان به سرعت، رابط اتصال و کیفیت ساختاری است که اغلب به سازنده مربوط می شود. این کارت ها به رایانه یا سرور امکان دسترسی و اتصال به یک شبکه را می دهند. کارت رابط شبکه (NIC) یک جزء سخت افزاری است که روی رایانه نصب می شود تا بتواند به شبکه متصل شود. NIC های مدرن قابلیت هایی مانند پشتیبانی از وقفه I/O، رابط های دسترسی مستقیم به حافظه (DMA)، انتقال داده ها، مهندسی ترافیک شبکه و پارتیشن بندی را برای رایانه ها فراهم می کنند.

مطابقت کارت شبکه با مادربرد

اولین چیزی که معمولاً هنگام خرید کارت شبکه باید در نظر بگیرید، نوع کارتی است که سیستم شما، خواه لپ تاپ، دسکتاپ یا کنسول بازی، پشتیبانی کند. اکثریت قریب به اتفاق فناوری های جدید با کارت های شبکه از پیش نصب شده ارائه می شوند. درک آنچه دارید برای یافتن جایگزینی کلیدی است که هم کارساز باشد و هم با توانایی های قبلی شما مطابقت داشته باشد.

کارایی و مزیت کارت های شبکه

اولین و مهمترین مزیت کارت شبکه این است که یک پورت ارتباطی برای داده های اینترنت یا LAN در صورتی که کامپیوتر قبلاً نداشته باشد فراهم می کند. در این مورد، نصب NIC به این معنی است که دسکتاپ یا لپ‌تاپ شما اکنون می‌تواند آنلاین شود، یا از طریق یک اتصال سیمی یا بی‌سیم با سایر دستگاه‌های اطراف خانه یا محل کار تعامل داشته باشد.
ثانیا، حتی رایانه‌هایی که با کارت شبکه (معمولاً در پانل ورودی/خروجی مادربرد ادغام می‌شوند) عرضه می‌شوند. کارت شبکه های موجود در مادربردهای مقرون به صرفه اغلب می توانند تا حدودی کیفیت پایینی داشته باشند و ممکن است اتصالات سریع یا پایدار را پشتیبانی نکنند. برای NIC هایی که به اتصال سیمی به اینترنت متکی هستند، وصل و قطع مکرر کابل ها می تواند به مرور زمان پورت را تخریب کنند. حتی در مواردی که NIC های با کیفیت معقول همراه با یک مادربرد ممتاز قرار می‌گیرند، ممکن است از سطح توان مورد نیاز برای استفاده‌های تخصصی‌تر پشتیبانی نکنند (مخصوصاً اگر به جای PCI-E به اتصال USB متکی باشند).
به ویژه، آنها همیشه دارای مشخصات کافی برای پشتیبانی از اتصال بهینه به برخی دستگاه های دیگر نیستند.

انواع کارت های شبکه

بي سيم : این نوع کارت های شبکه از یک آنتن برای دریافت سیگنال بی سیم از طریق امواج فرکانس رادیویی استفاده می کنند. NIC های بی سیم برای اتصالات Wi-Fi طراحی شده اند.
سیمی : کارت شبکه های سیمی دارای جک های ورودی هستند که برای کابل ها ساخته شده اند. محبوب ترین فناوری LAN سیمی اترنت می باشد.
یو اس بی ( دانگل ) : اتصالات شبکه را از طریق دستگاهی که به پورت USB وصل شده است، فراهم می کنند.
فیبرهای نوری : NIC های فیبر نوری گران قیمت و پیچیده تر هستند که به عنوان یک سیستم پشتیبانی با سرعت بالا برای مدیریت ترافیک شبکه در رایانه های سرور استفاده می شوند. این پشتیبانی همچنین می تواند با ترکیب چندین کارت شبکه انجام شود.

سرعت کارت های شبکه

تمامی کارت های شبکه دارای رتبه بندی سرعت بر حسب مگابیت بر ثانیه هستند که نشان دهنده عملکرد کلی کارت در هنگام پیاده سازی در یک شبکه کامپیوتری با پهنای باند کافی می باشد. متوسط ​​کارت شبکه های اترنت در انواع 10 مگابیت بر ثانیه، 100 مگابیت در ثانیه و 1 گیگابیت و 10 گیگابیت بر ثانیه عرضه می شود.
کارت شبکه های وای فای در دو باند میتوانند فعالیت کنند. باند 2.4 GHz و باند 5GHz و همچنین هر دو که به اصطلاح دوال باند گفته میشوند. . میتوانند از سرعت 150 مگابیت تا AC که در حال حاضر 3800 مگابیت در ثانیه سرعت داشته باشند.

بازگشت به بالا