رفتن به محتوا

راهنمای خرید بهترین سوئیچ شبکه

تعداد زیادی سوئیچ اترنت مختلف در بازار موجود است و انتخاب مناسب برای خرید بهترین سوئیچ شبکه می تواند کار دلهره آور باشد.
انتخاب و خرید یک سوئیچ شبکه می تواند برای بسیاری از افراد کاملاً یک کار پیچیده باشد زیرا گزینه های زیادی وجود دارد: سرعت. نسخه های اترنت؛ تعداد پورت ها، مدیریت شده و مدیریت نشده و انبوهی از نکات دیگر که باید در نظر گرفته شود.
خرید بهترین سوئیچ اترنت مهم است زیرا عملکرد یک شبکه محلی را می توان توسط آن تعیین کرد.
با این حال با درک مشخصات و تصمیمات کلیدی، خرید بهترین سوئیچ اترنت برای یک موقعیت خاص می تواند بسیار آسان تر شود.

آنچه مورد نیاز است را در نظر بگیرید

یکی از اولین کارهایی که باید هنگام خرید بهترین سوئیچ اترنت برای یک برنامه خاص انجام دهید این است که دقیقاً چه چیزی مورد نیاز است. با بررسی آنچه واقعاً مورد نیاز است، می توان تصمیم بسیار بهتری در مورد خرید سوئیچ شبکه گرفت.
موارد زیادی وجود دارد که باید به آنها توجه کرد: تعداد دستگاه هایی که سوئیچ اترنت باید به آنها پیوند دهد. سرعت داده ها؛ آیا سوئیچ نیاز به تغذیه دستگاه های راه دور دارد یا خیر. آیا سوئیچ اترنت مدیریت شده است یا بدون مدیریت. اندازه؛ اتلاف حرارت؛ نیازمندی های قدرت؛ و خیلی بیشتر.

نسخه اترنت و سرعت

یکی از اولین تصمیمات هنگام خرید سوئیچ شبکه در مورد نسخه های مختلف اترنت و در نتیجه سرعت عملکرد می باشد.
پارامترهای مختلف ذکر شده گاهی ممکن است گیج کننده باشند، بنابراین ارزش درک اینکه مشخصات مختلف به چه معناست، سرعت های مختلف چیست و برای کدام برنامه ها و موقعیت ها مورد نیاز است می پردازیم.
10 مگابیت در ثانیه: این استاندارد در حال حاضر بسیار قدیمی است و به ندرت استفاده می شود و در قدیم سرعت هاب سوئیچ بود. ممکن است برای یک شبکه محلی خانگی که در آن استفاده کم است و سرعت آن اهمیت خاصی ندارد، قابل قبول باشد. با این حال، با وجود تجهیزات بسیار سریع‌تر در حال حاضر با قیمت بسیار مشابه، استفاده از سوئیچ شبکه با سرعت 10 مگابیت بر ثانیه به طور کلی عاقلانه نیست.

اترنت سریع 100 مگابیت بر ثانیه: Fast Ethernet نامی بود که به نسخه اترنت داده شد که می توانست سرعتی تا 100 مگابیت در ثانیه ارائه دهد. هنوز تعداد زیادی سوئیچ اترنت رده پایین برای خرید وجود دارد که این استاندارد را ارائه می دهند. این می تواند برای برنامه های کاربردی قابل قبول باشد، اما باز هم، اگر یک سوئیچ جدید بخرید، بهتر است سیستم را بیشتر محافظت کنید و سرعت بیشتری را انتخاب کنید. تجربه ما نشان داه وقتی حجم ترافیک بالایی دارید. سوئیچ های گیگابایتی پردازنده های قوی تری دارند و پایداری بیشتری در ترافیک بالا به ارمغان می آورند.

1000 مگابیت بر ثانیه، 1 GE: این استاندارد بعد از اترنت سریع 100 مگابیت بر ثانیه بوده و استانداردی است که بیشترین استفاده را برای شبکه های محلی خانگی و اداری کوچک می باشد. بسیاری از روترهای خانگی در حال حاضر دارای 1GE استاندارد هستند و در نتیجه، هر سوئیچ شبکه برای شبکه های محلی کوچکتر باید این را به عنوان استاندارد در حال حاضر اتخاذ کند. این بدان معناست که شبکه سریع و موثر عمل می کند و فایل ها، پخش ویدئو و غیره را با حداقل تاخیر و وقفه منتقل می کند.
10GE: 10GE نسل بعدی از 1GE می باشد و مناسب شبکه ها و سیستم های محلی بزرگتر می باشد. افزایش هزینه نسبت به سوئیچ های 1GE وجود دارد، بنابراین ممکن است در حال حاضر ارزش هزینه اضافی را نداشته باشد.
و بیشتر مناسب شبکه های وسیع می باشد.و در شبکه های کوچک کاربردی در حال حاضر ندارند.

تعداد پورت ها

شایان ذکر است که تعداد پورت های مورد نیاز برای سوئیچ اترنت را با دقت در نظر بگیرید. برای هر دستگاهی که متصل است، یک پورت لازم است، خواه کامپیوتر، چاپگر، اسکنر یا هر دستگاه دیگری باشد.
ارزش دارد تعداد دستگاه هایی را که برای آنها اتصال لازم است فهرست کنید و سپس بررسی کنید که آیا ممکن است به توسعه نیاز باشد یا خیر. اغلب به داشتن کمی انعطاف پذیری بیشتر و فضایی برای گسترش بعدا کمک می کند، بنابراین یک یا دو پورت اضافی می تواند یک مزیت واقعی باشد.
سوئیچ های شبکه می توانند بین 2 تا 64 پورت را در خود جای دهند، و در بین این دو درگاه انتخاب خوبی از تعداد پورت های موجود وجود دارد – باید بتوانید یکی را انتخاب کنید که فضایی برای گسترش داشته باشد بدون اینکه تعداد زیادی پورت استفاده نشده یدکی داشته باشید.
همچنین شایان ذکر است که برخی از سوئیچ های شبکه دارای پورتی هستند که آپلینک نامیده می شوند. این اجازه می دهد تا سوئیچ ها به یکدیگر متصل شوند تا تعداد پورت های موجود افزایش یابد. اگر بعداً شاهد گسترش بیشتر بودید، ممکن است ارزش در نظر گرفتن داشته باشد. و همچنین پورت SFP که میتوان جای ماژول های اتصال دهنده به فیبر نوری را مهیا کنند.

قدرت از طریق اترنت، قابلیت PoE

یکی از قابلیت هایی که برخی از سوئیچ های اترنت دارند، Power over Ethernet یا PoE نامیده می شود. این ویژگی سوئیچ را قادر می سازد تا برق را در امتداد خطوط اترنت برای تغذیه دستگاه های اترنت کوچکتر تامین کند. که ممکن است دوربین های امنیتی، تلفن های VoIP یا سایر دستگاه های راه دور باشند. این دستگاه‌ها ممکن است در موقعیت مناسبی قرار نگیرند، یا داشتن منبع تغذیه جداگانه برای آنها مقرون به صرفه نباشد. در چنین شرایطی، اگر سوئیچ اترنت دارای قابلیت PoE، Power over Ethernet باشد، برق را می توان تامین کرد.
هنگامی که از Power over Ethernet استفاده می شود، دستگاه از راه دور از طریق کابل های معمولی با اتصالات RJ45 تغذیه می شود و این می تواند به طور قابل توجهی سیم کشی و نیازهای منبع تغذیه را ساده کند.
هنگام در نظر گرفتن این رویکرد، و سوئیچ های شبکه PoE، ابتدا لازم است که نیازهای برق برای هر دستگاه راه دور تعیین شود و توان کلی برق تعیین شود. سپس سوئیچ شبکه باید انتخاب شود تا بتواند توان مورد نیاز هر کابل، یعنی برق مورد نیاز برای هر دستگاه راه دور و همچنین توان کلی مورد نیاز را در خود جای دهد. سوئیچ‌های اترنت با قابلیت PoE دارای محدودیت‌هایی برای توان موجود در هر پورت و توان کلی مورد نیاز هستند.
توجه داشته باشید که برخی از سوئیچ های شبکه برای PoE در همه پورت ها فعال نیستند، بنابراین این مورد نیز باید بررسی و در نظر گرفته شود.(MP دارای فول POE می باشد)
یک نیاز دیگر بررسی الزامات خنک کننده برای سوئیچ شبکه است. از آنجایی که برق را به دستگاه‌های دیگر می‌رساند، مصرف برق کلی آن بیشتر خواهد بود و خنک‌سازی می‌تواند مشکل‌ساز باشد. حتی اگر دارای فن باشد، هوای گرم باید قابل حذف باشد.
همچنین مهم است که فاصله بین سوئیچ اترنت و دستگاه های راه دور را در نظر بگیرید. حداکثر فاصله بین سوئیچ و دستگاه ها 100 متر است زیرا در صورت طولانی بودن کابل ها، افت ولتاژ در طول کابل های اترنت می تواند مشکل ساز باشد.
سوئیچ های شبکه PoE تحت سه استاندارد I EEE 802.3af، 802.3at، 802.3bt هستند که سازگاری تجهیزات بین برندهای مختلف را تضمین می کند:

سوئیچ های اترنت مدیریت شده در مقابل مدیریت نشده

تصمیم دیگری که باید گرفته شود این است که آیا سوئیچ شبکه باید مدیریت شود یا بدون مدیریت.
سوئیچ های مدیریت نشده: سوئیچ شبکه مدیریت نشده رایج ترین شکل سوئیچ اترنت است. این نوع سوئیچ طوری طراحی شده است که به سادگی به شبکه متصل شود و سپس بدون هیچ گونه پیکربندی دستی کار کند. سوئیچ های مدیریت نشده معمولاً برای اتصال اولیه هستند و اغلب در شبکه های خانگی یا اداری کوچک یا هر جا که به چند پورت اترنت دیگر نیاز است، در میز، در آزمایشگاه، در اتاق کنفرانس و غیره استفاده می شود.
سوئیچ‌های مدیریت‌نشده نسبت به پسرعموهای مدیریت‌شده‌شان بسیار ارزان‌تر هستند، بنابراین برای موقعیت‌هایی که از این سوئیچ‌ها استفاده نمی‌شود، هزینه اضافی وجود ندارد.

سوئیچ های هوشمند (اسمارت): این دسته از سوئیچ ها شامل دسترسی از رابط مرورگر وب (مشابه نحوه پیکربندی مودم) هستند که با وارد کردن IP سوئیچ تنظیماتی مانند گروه بندی V-LAN را به ما می دهند.

سوئیچ های مدیریت شده: سوئیچ های اترنت مدیریت شده امنیت بیشتری را با ویژگی ها و انعطاف پذیری بیشتر ارائه می دهند زیرا می توان آنها را به گونه ای تنظیم کرد که به صورت سفارشی با شبکه سازگار شوند. با این کنترل بیشتر، محافظت بهتر از شبکه و ایجاد امنیت بیشتر و بهبود کیفیت خدمات برای کسانی که به شبکه دسترسی دارند، امکان پذیر است. می توان ترافیک را به گونه ای اولویت بندی کرد که پهنای باند موجود و غیره به بهترین شکل به یک برنامه خاص و غیره اختصاص یابد.
این پیکربندی اضافی باید راه‌اندازی شود و به دانستن اینکه هنگام اجرای آن چه باید کرد کمک می‌کند. همچنین سوئیچ‌های اترنت مدیریت شده گران‌تر هستند، بنابراین برای یک کسب‌وکار کوچک یا دفتر خانگی، سوئیچ مدیریت‌شده احتمالاً بالاتر از آن است.
بسیاری از سوئیچ‌های شبکه، حتی سوئیچ‌های مدیریت‌شده، به این می‌بالند که Plug and Play هستند، و در این موارد نیازی به استفاده از قابلیت مدیریت نیست.

نیازمندی های توان مصرفی

ارزش بررسی نیازهای برق برای هر سوئیچ شبکه ای را که ممکن است بخواهید بخرید، دارد. آنها می توانند با انواع ولتاژهای مختلف تغذیه شوند و برخی ممکن است با آداپتورهای برق عرضه شوند، اما برخی دیگر ممکن است نه، بنابراین مهم است که قبل از خرید، آنچه را که با سوئیچ شبکه عرضه می شود و ولتاژ مورد نیاز آن بررسی کنید.
برخی از سوئیچ ها به 9 ولت نیاز دارند، برخی دیگر به 12 ولت، و برخی دیگر ممکن است از شبکه برق استفاده کنند، بنابراین مهم است که بدانیم چه چیزی مورد نیاز است و آیا می توان آن را به راحتی در جایی که سوئیچ قرار دارد تامین کرد. به طور کلی سوئیچ های با ورودی برق مستقیم دو شاخه بهتر و پایدارتر می باشند.

نصب و ابعاد

سوئیچ های شبکه می توانند فرمت ها و ترتیبات تعمیرات مختلفی داشته باشند. اغلب اقلام بسیار کم هزینه فقط برای نشستن روی میز یا سایر سطوح صاف طراحی شده اند و اغلب بسیار فشرده هستند.
سوئیچ شبکه هر چه که باشد، عاقلانه است که ابعاد آن را بررسی کنید تا مطمئن شوید که در جایی که باید نصب شود مناسب است.
سوئیچ های شبکه بزرگتر برای گنجاندن در سیستم های رک 19 اینچی طراحی شده اند و “گوشواره های” نصب اغلب عرضه می شوند (اگر این اتصالات نصب مورد نیاز است، بررسی کنید که عرضه شده اند یا جدا باید تهیه کرد). برای رک 19 اینچی، اندازه آنها اغلب بر حسب “U” یونیت اندازه گیری می شود، به عنوان مثال. 1U، 2U، . اندازه گیری U ارتفاع آنها را در قفسه نشان می دهد – یک سیستم 1U که یک فضا را اشغال می کند، 2U دو فضای ارتفاع را اشغال می کند و غیره.
یک واحد 1U حدود 1.75 اینچ ارتفاع دارد و سیستم رک 19 اینچی به طور کامل در DIN 41494 تعریف شده است.

سطوح نویز

اگرچه سوئیچ‌های اترنت یا شبکه بسیار کوچک فن ندارند و با گردش هوا خنک می‌شوند، سوئیچ‌های شبکه بزرگ‌تر برای شبکه‌ها و سیستم‌های محلی بزرگ‌تر نیاز به خنک‌سازی دارند و در نتیجه دارای فن هستند. سطوح نویز منتشر شده توسط این سوئیچ های شبکه اگر نزدیک میزها یا مناطقی که افراد ممکن است نیاز به سکوت داشته باشند، می تواند آزاردهنده باشد. اگر احتمال دارد مشکلی وجود داشته باشد، باید سر و صدای منتشر شده را در نظر بگیرید – مناطق نزدیک یا روی میزها، یا در مکان‌هایی که افراد سعی در کار دارند و غیره.

بازگشت به بالا