رفتن به محتوا

خانه هوشمند

راهنمای انتخاب تجهیزات خانه هوشمند

انواع سنسور هوشمند

سنسور حرکتی / حضور
سنسورهای حرکتی و سنسورهای حضور برای تشخیص حضور افراد در اتاق‌ها یا فضاهای مختلف مورداستفاده قرار می‌گیرد. این سنسورها در سیستم‌های روشنایی برای روشن شدن چراغ‌ها در هنگام ورود و خاموش شدن آنها پس از خروج استفاده می‌شود
سنسور درجه حرارت / رطوبت
سنسورهای درجه حرارت و رطوبت که معمولاً به‌صورت یک سنسور عرضه می‌گردند برای کنترل سیستم‌های سرمایشی گرمایشی و اطفاء حریق استفاده می‌شوند.
سنسور دود / منوکسید / دی‌اکسید
سیستم‌های اعلام و اطفاء حریق حتی در تجهیزات سنتی نیز از این سنسورها برای تشخیص آتش‌سوزی استفاده می‌کنند. در سیستم هوشمند نیز این سنسورها برای تشخیص آتش‌سوزی، نشتی گاز و… مورداستفاده قرار می‌گیرد.
سنسور التراسونیک
با هوشمند سازی استخر خانه خود می توانید از سنسور التراسونیک استفاده کرد. از این سنسور هوشمند برای اندازه گیری ارتفاع آب مورد استفاده قرار می‌گیرد و در سطح استخر نصب می شود. سنسور هوشمند التراسونیک میزان آب موجود در داخل استخر را نمایش می دهد.
همچنین با اطلاعات دریافتی از این سنسور سیستم قادر به آب کردن استخر بدون نیاز به زمان‌بندی و یا سر رفتن آب استخر خواهد بود.
سنسور تشخیص شدت نور
سنسورهای شدت نور بیشتر در خانه‌هایی مورداستفاده قرار می‌گیرد که دارای پرده‌های برقی یا لامپ‌های دیم شونده (لامپ‌هایی با قابلیت تغییر شدت نور) هستند. سیستم هوشمند با استفاده از اطلاعات این سنسور نور موردنیاز شما را ابتدا با بازکردن پرده‌ها (در روز) و سپس با روشن‌کردن لامپ‌های دیم شونده تأمین خواهد کرد.

تفاوت سرورهای خانه هوشمند

خانه هوشمند با سیستم بی سیم: در این سیستم بخش‌های مختلف خانه از طریق فناوری‌های ارتباطی بی سیم به یکدیگر متصل می‌شوند. سیستم‌های بلوتوثی، سیستم‌های وای‌فای و سیستم‌های منطبق بر فرکانس رادیویی جزو این سیستم‌ها هستند. سیستم‌های بی سیم که امروزه در ساخت خانه‌های هوشمند استفاده می‌شوند طبق الگوریتم‌های خاص و رمزگذاری‌های پیشرفته طراحی شده‌اند؛ این الگوریتم‌ها امنیت سیستم را بالا می‌برند و امکان هک کردن آن را بسیار کاهش می‌دهند.
سیستم خانه هوشمند با سیم: انتقال اطلاعات بین سرور و دیگر اجزا از طریق دو یا چهار رشته سیم برقرار می‌شود. سیم‌های موجود در این سیستم می‌توانند فیبرهای نوری، کابل‌های مسی و غیره باشند. تابلو برق ساختمان در این خانه‌ها باید در ابعاد بزرگ‌تر طراحی شود و فضای بیشتری به آن اختصاص داده گردد. سیستم‌های Lon، LAN، Knx و Bacnet جزو پروتکل‌های مهم سیستم‌های کابلی میباشند. عدم قطعی و همچنین امنیت بیشتر مهم‌ترین مزیت سیم کشی باسیم میباشد.

خانه هوشمند bms: سیستم bms در بستر کابلی راه اندازی شده و برای مکان‌هایی که نویز زیادی دارند؛ مانند کارخانه جات، ساختمان‌های مخابراتی و فناوری، سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی مناسب هستند. تکنولوژی bms امکان انتقال اطلاعات را در بستری امن فراهم می‌کند. کنترل این سیستم به صورت متمرکز انجام می‌شود.
خانه هوشمند مدرن: خانه هوشمند مدرن از انواع خانه هوشمند است که انتقال اطلاعات در آن در یک بستر بی‌سیم انجام می‌شود. این خانه‌های هوشمند نسبت به سایر انواع خانه هوشمند هزینه راه اندازی پایین‌تر و کاربری راحت‌تری دارند. تجهیزات در این سیستم توان پایینی مصرف می‌کنند.

بازگشت به بالا